Floor walks

Persoonlijk geholpen

Doordat bij ons Media en IT met elkaar verweven zijn kan het zijn dat bepaalde items voorkomen onder zowel IT als Media.  

Bij Pro-Digitaal begrijpen we dat de implementatie van nieuwe IT-systemen of software een uitdaging kan zijn voor medewerkers. Soms is de bestaande situatie al een uitdaging. Daarom bieden we IT floor walks aan als een persoonlijke en effectieve benadering om jouw team te ondersteunen bij de overgang naar nieuwe technologie.

Pro digitaal ondersteund met floorwalks en helpdesk

Onze floor walks, door de deskundige Joost en Patrick, zijn bedoeld om medewerkers hands-on begeleiding te bieden. Of het nu gaat om de introductie van nieuwe software, het oplossen van technische problemen, of het verstrekken van algemene IT-ondersteuning, we zijn er om ervoor te zorgen dat jouw team zich comfortabel voelt met de nieuwe technologische ontwikkelingen.

Met Pro-Digitaal hoef je je geen zorgen te maken over technologiebarrières. Onze IT floor walks zorgen ervoor dat jouw medewerkers niet alleen bekend raken met de nieuwe systemen, maar ook het vertrouwen opbouwen om ze effectief te gebruiken. Ze zullen ons zien als collega's en je zult zien dat kleine problemen sneller ontdekt en opgelost worden. Kies voor Pro-Digitaal en maak van de overgang naar nieuwe IT-oplossingen een soepele ervaring voor jouw team

Wij helpen je met

  • Geduldige uitleg
  • Vriendelijke ondersteuning
  • Vervangen van apparatuur
  • Reparaties
  • Een glimlach en een babbel
  • Een aanspreekpunt
  • Implementeren van kleine optimalisaties
Patrick den Ouden met laptop en telefoon

Waar kunnen wij mee helpen?

Wacht niet langer! Neem contact met ons op en ontdek hoe Pro-Digitaal persoonlijk kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming. We staan klaar om te luisteren, te adviseren en samen te werken aan op maat gemaakte oplossingen. Jouw digitale transformatie begint hier!