NarrowCasting

Impactvolle Visuals, Directe Connecties

Doordat bij ons Media en IT met elkaar verweven zijn kan het zijn dat bepaalde items voorkomen onder zowel IT als Media.  

Narrowcasting biedt de mogelijkheid om op maat gemaakte content direct naar jouw doelgroep te sturen, of het nu in een winkel, kantoor, of ontvangstruimte is. Met onze slimme hard- en soft-ware en creatieve benadering zorgen we ervoor dat jouw boodschap op het juiste moment en op de juiste plaats resoneert.

Informatie borden digital signage en narrowcasting

Wist je dat we niet alleen state-of-the-art apparatuur verhuren voor jouw narrowcastingbehoeften, maar ook de mogelijkheid bieden om nieuwsberichten, weerupdates en verkeersinformatie te tonen? En dat alles met de naadloze integratie van jouw merkidentiteit. Bovendien kan Narrowcasting van Pro-Digitaal ook dienen als een veelzijdige digitale menukaart, perfect voor restaurants, cafés, en andere horecagelegenheden.

Narrowcasting met Pro-Digitaal gaat verder dan traditionele communicatie; het biedt een veelzijdig platform om jouw publiek te betrekken en te informeren. Of je nu op maat gemaakte aanbiedingen wilt promoten, interne communicatie wilt versterken, de sfeer in jouw bedrijfsomgeving wilt verbeteren, of jouw menu dynamisch wilt presenteren, ontdek de impact van dynamische visuele communicatie en laat jouw boodschap opvallen met Pro-Digitaal Narrowcasting. 

Wij helpen je met:

  • Levering van schermen
  • Levering van players
  • Content management
  • Branding
  • Montage en onderhoud
Patrick den Ouden met laptop en telefoon

Waar kunnen wij mee helpen?

Wacht niet langer! Neem contact met ons op en ontdek hoe Pro-Digitaal persoonlijk kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming. We staan klaar om te luisteren, te adviseren en samen te werken aan op maat gemaakte oplossingen. Jouw digitale transformatie begint hier!