Over ons

wij zijn pro-digitaal

Wij zijn Pro-Digitaal

maak kennis met ons team

Slimme geesten die zich thuisvoelen in de digitale jungle. Joost en Patrick zijn een klein team, maar weten van aanpakken. Ze vullen elkaar naadloos aan. Door hun zeer brede contacten en kennis kring krijgen zel alles voor elkaar. Langetermijn samenwerking is altijd het doel.

Joost Groeneveld media specialist

Joost Groeneveld

De Brains

Naast zijn opleiding vakfotografie heeft hij qua techniek een universitaire ICT opleiding genoten. En daar is hij trots op! Joost heeft in zijn tijd veel bedrijven mogen grootbrengen. Hierdoor; aangevuld door zijn aangeboren nieuwsgierigheid heeft hij een verschrikkelijk brede expertise opgebouwd. Joost zijn vingerafdruk vind je zowel op het media park in hilversum als op de research afdeling van philips.

Patrick den Ouden IT specialist

Patrick den Ouden

De Muscle

Hard werken. Patrick is een ware Manus van alles. Ooit begonnen als tiener in de bouw. Op latere leeftijd van zijn hobby's zijn werk gemaakt en een IT reparatie bedrijf gestart. Hiernaast werkte hij ook nog regelmatig in de techniek van de entertainment industrie. ADHD op zijn best; Brede ervaring en niet bang zijn om je handen vuil te maken.

Contact

Adres gegevens

Pro-Digitaal
Schiedamsedijk 120d
3134 KK VLaardingen

010 530 0100
info@pro-digitaal.nl

Stel een vraag

WE NEMEN GELIJK CONTACT MET JE OP

Slimme IT

Wij helpen jouw bedrijf met alles dat maar digitaal is.

Betrouwbare VoIP

Schaalbare bereikbaarheid zowel op kantoor als buiten.

Creatieve Media

Uw webinar of bedrijfsfilm professioneel verzorgd.